Inschrijven voor een cursus of workshop is altijd spannend, want waar schrijf jij je eigenlijk voor in. Daarom probeert Gezin en Ik de drempel zo laag mogelijk te houden. Een workshop kan namelijk helemaal worden samengesteld, zodat jij te horen krijgt wat je graag wilt weten.

Een vaste avond is de avond over de mindfulnesstraining voor kinderen (en jongeren). In dit uur kom je meer te weten wat mindfulness inhoud, hoe de training is samengesteld en wat er van de kinderen en jongeren wordt gevraagd. Deze avond is voor alle deelnemers gratis! Om kennis te maken met Gezin en Ik een hele makkelijke manier dus.

Aan avonden en workshops die op maat worden geschreven (voor scholen of voor groepen geïnteresseerden) zijn wel kosten verbonden. Uiteraard hangt dit af van de groepsgrootte, locatie en onderwerpen. U bent altijd vrij om informatie in te winnen via het contactformulier op de site!

 

 

Category
Tags

Comments are closed

%d bloggers liken dit: