Herken jij één van onderstaande uitspraken? Misschien is een bikkeltraining dan iets voor jou!

  • Ik vind het moeilijk om nee te zeggen
  • Het liefst ga ik moeilijke situaties uit de weg
  • Ik voel mij niet op mijn gemak in een groep
  • Meestal weet ik pas achteraf wat ik had kunnen of moeten zeggen
  • Ik vind het lastig om zomaar een gezellig praatje te maken
  • Ik maak een onzekere indruk op anderen
  • Ik denk vaak vooraf al dat ik iets niet zal kunnen
  • Ik laat mij snel overbluffen

De training ‘bikkeltjes met lef’ is voor kinderen van vier tot zeven jaar. In een groep van maximaal acht kinderen gaan we aan de slag om een stevige houding te ontwikkelen. Dit doen we door de verhalen uit ‘Bikkellandia’, een land waar hele grappige volkjes wonen, waar wij onszelf soms goed in herkennen.

Bikkeltrainingen starten bij voldoende aanmeldingen op zaterdagochtend.

Category
Tags

Comments are closed

%d bloggers liken dit: