Bikkeltjes met lef! start in mei 2019

meer informatie over de training op bikkels.nl

Ook in 2019 zit Gezin en Ik niet stil! Na mijn zwangerschapsverlof start ik in april met intakegesprekken voor de begeleiding en trainingen. Heb je interesse in één van de activiteiten die Gezin en Ik biedt, neem dan vrijblijvend nú al contact op via het contactformulier op de site. Ik kan je dan meer vertellen over de mogelijkheden en we kunnen alvast een afspraak plannen voor in april!

Bijzonder aanbevolen is de training ‘Bikkeltjes met lef!’ voor kinderen van vier tot acht jaar. In deze training werken we aan de weerbaarheid van de kinderen door leuke oefeningen. Ook krijgen de kinderen (en de ouders) huiswerk mee om de concrete leerdoelen een week lang thuis ook te oefenen. Zo word je in tien lessen een stuk wijzer en uit ervaring blijkt: je staat ook een stuk steviger in je schoenen!

Voor meer informatie kunt u kijken op de informatiepagina op de website of uiteraard ook contact opnemen.

Intakegesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend. Een intakegesprek voor een training Bikkeltjes met lef! is in bijzijn van het kind. Voorafgaand aan een intakegesprek voor welke begeleiding dan ook, vult u een intakeformulier in.