Je wilt graag meer weten over jezelf. Waar ben jij goed in? Je wilt lekker in jouw vel zitten en leren hoe jij beter naar jezelf kan luisteren.

 Je ouder(s) zijn vaak boos op je. Het lijkt wel of ze je niet willen begrijpen! Doe je het wel goed? Is er met jou iets mis? Je bent boos op jezelf, boos op anderen, bang of verdrietig? Wat jij graag wilt, lukt niet!

Je weet je geen raad met het vreemde gedrag van jouw kind. Je schaamt je soms en raakt boos en gefrustreerd. Hoe kan jij deze negatieve spiraal doorbreken?

Dit is Gezin en Ik

Een adviesbureau voor ouders en kinderen op zoek naar meer balans. Gezin en Ik bied u:

  • Kortdurende begeleiding  bij problematiek binnen het gezin
  • Persoonlijk, op maat gemaakt advies
  • Verschillende activiteiten voor kinderen en ouders
  • Bikkeltrainingen door gecertificeerd bikkeltrainer
  • Mindfulnesstrainingen voor kinderen en jongeren (8 tot 18 jaar)

Het ontstaan van Gezin en Ik

Sinds 2006 ben ik, Kirsten Oerlemans, werkzaam in het basisonderwijs. Ik werk of werkte op verschillende scholen in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Den Haag. In 2008 ben ik de studie Toegepaste Psychologie begonnen, die ik in 2012 heb afgerond. Sinds januari 2017 mag ik mij ‘trainer mindfulness voor kinderen en jongeren’ noemen. Daarnaast heb ik in november 2018 de cursus tot jeugdbreincoach gevolgd en met goed gevolg afgerond. Een mooie aanvulling op beide studies, die ik binnen Gezin en Ik een plek kan geven.
Het belangrijkste binnen de contacten met cliënten vind ik de persoonlijke benadering van ieder probleem. Dat is ook de reden dat ik, naast mijn werk in het onderwijs, gezinnen begeleid. De afwisseling tussen werken met groepen en het begeleiden van individuen is dynamisch en een uitdaging!