Je wilt graag meer weten over jezelf. Waar ben jij goed in? Je wilt lekker in jouw vel zitten en leren hoe jij beter naar jezelf kan luisteren.

Je ouders zijn vaak boos op je. Het lijkt wel of ze je niet willen begrijpen! Doe je het wel goed? Is er met jou iets mis? Je bent boos op jezelf, boos op anderen, bang of verdrietig. Wat jij graag wilt, lukt niet!

Je weet je geen raad met het vreemde gedrag van jouw kind. Je schaamt je soms en raakt boos en gefrustreerd. Hoe kan jij deze negatieve spiraal door breken?

Dit is Gezin en Ik!

Een adviesbureau voor ouders en kinderen op zoek naar meer balans. Ik bied u kortdurende begeleiding, advies op maat en verschillende trainingen.

Naast persoonlijke aandacht heeft Gezin en Ik kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik ben aangesloten bij het register voor Complementair Aanvullend Therapeuten (CAT) en de Kwaliteitsregistratie en Accreditatie voor Beroepsbeoefenaren in de Zorg (KABIZ).

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-WKKGZ klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling klik op het icoon.

Vijftien jaar ben ik, Kirsten Oerlemans, werkzaam geweest in het onderwijs. Ik werkte op verschillende scholen in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Den Haag. In 2012 heb ik de studie Toegepaste Psychologie afgerond. Gezin en Ik is ‘geboren’ in 2017, omdat ik de persoonlijke benadering van kinderen en gezinnen miste in het onderwijs.

Binnen Gezin en Ik geef ik mijn kennis van onderwijs, toegepaste psychologie, mindfulness en executieve functies een plek. Werken met kinderen, gezinnen, professionals en scholen is heel dynamisch, iedere keer anders en een heerlijke uitdaging!


Prestatiecode (kinder) Coaching: 24505 – Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Indien er sprake is van kinder coaching behandelt de therapeut in kwestie ook kinderen door deze te coachen.