Kindermiddagen

Middagenreeks van drie middagen, waarin kinderen van 8 tot en met 12 jaar samenwerken en elkaars talenten in het zonnetje zetten. Spellen spelen, praten en knutselen zijn de kern van drie gezellige middagen met als resultaat een mooi aandenken aan alle talenten die wij hebben ontdekt!

Tijdens deze drie middagen vormen de (maximaal zes) kinderen een groep, waarbij luisteren en vertrouwen centraal staan. We doen spellen, waarbij de kwaliteiten van de kinderen naar voren komen en maken iedere week een nieuw onderdeel van ons eigen kunstwerk. Zo leren we elkaar, maar vooral onszelf goed kennen. De onderwerpen die we op de middagen behandelen zijn gevoelens, talenten en gedachten. Centraal staat het ontdekken wat er zo leuk is aan wie je bent! Op de kindermiddagen wordt gebruik gemaakt van verschillende spellen, die positief denken en het zelfvertrouwen kunnen stimuleren.

Kosten voor drie middagen zijn 20 euro. De middagen vinden plaats op de Anna van Saksenstraat 17 in Leiderdorp. Het is ook mogelijk een andere locatie af te spreken. Neem voor het inplannen van een eigen kindermiddagenreeks contact op.