Onderstaande materialen heb ik ontwikkeld om te ondersteunen bij het verminderen van piekergedachten thuis. Alle materialen zijn makkelijk zelf te gebruiken, uit te proberen en toe te passen om te leren om te gaan met piekergedachten.

Anti Pieker Werkboek

€7,50, inclusief verzendkosten

Twintig pagina’s met verschillende opdrachten, veel informatie en oefeningen die piekeren tegen kunnen gaan. Door de variatie aan opdrachten zit er voor ieder wel wat bij. Het werkboek is vormgegeven met Klein Mens in de hoofdrol. Naast bruikbaar ook leuk om naar te kijken.

Anti Pieker Placemat

€5,00, inclusief verzendkosten

Een stevig, robuust placemat met een stappenplan. Heb je last van piekergedachten? Doorloop het stappenplan en kom tot verschillende oplossingen. Een eye-catcher op A3 formaat. Het materiaal zorgt er voor dat het zonder problemen zowel als poster als onderlegger gebruikt kan worden.

Anti Pieker Kaartjes

€5,00, inclusief verzendkosten

30 Kaartjes met ‘denk & draai’, ‘droom’ en ‘doe’ opdrachten om piekeren tegen te gaan. Ben je meer een denker, dromer of doener?In dit kaartenpakket zit voor ieder wat wils. Kartonnen kaartjes met simpele opdrachten aan leertje met een (sleutelbos)ring. Kaartjes kunnen besteld worden in de kleuren op de foto (rood, oranje, geel, groen, lichtblauw, donkerblauw, paars, wit en zwart).

%d bloggers liken dit: