Gezin en ik is er voor ouders, kinderen en professionals, die op zoek zijn naar begeleiding, kennis en coaching. Ik bied deze begeleiding, advies op maat en verschillende trainingen.

Naast persoonlijke aandacht staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Ik ben aangesloten bij het kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), het register voor Complementaire Aanvullend Therapeuten (CAT) en Kwaliteitsregistratie en Accreditatie voor Beroepsbeoefenaren in de Zorg (KABIZ). Ik val als CAT-therapeut onder GAT-WKKGZ klachtrecht en GAT tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).  Daarnaast ben ik sinds september 2021 aangesloten bij het SKJ (kwaliteitsregister Jeugd). Voor meer informatie over deze registers en klachtenregelingen kun je klikken op het icoon hieronder.


Vijftien jaar ben ik, Kirsten Oerlemans, werkzaam geweest in het onderwijs. Ik werkte op verschillende scholen in regio Hollands Midden. In 2012 heb ik de studie Toegepaste Psychologie afgerond. Gezin en Ik is ‘geboren’ in 2017, omdat ik de persoonlijke benadering van kinderen en gezinnen miste in het onderwijs.

Binnen Gezin en Ik geef ik mijn kennis van onderwijs, toegepaste psychologie, mindfulness en executieve functies een plek. Werken met kinderen, gezinnen, professionals en scholen is heel dynamisch, iedere keer anders en een heerlijke uitdaging!

Prestatiecodes

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

(kinder) Coaching: 24505

Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. Indien er sprake is van kindercoaching behandelt de therapeut in kwestie ook kinderen door deze te coachen.

voor ouders

voor kinderen

voor professionals

%d bloggers liken dit: