Reizen met je kinderen

Zelf ben ik niet zo’n reizend type. Wanneer we wèl een keer een stuk verder gaan, dan ben ik voorbereid… op alles… heel ontspannen…

In ieder geval heb ik nagedacht over ‘wat te doen met de kinderen’, want als er één irritatie bovenaan mijn op-reis-lijst staat is dat wel kinderen die zich niet gedragen op lange reizen. Misschien hou ik daarom ook niet van lang reizen, want lang duurt gewoon lang. En dan verveel je je. Punt.

Des te meer bewondering heb ik voor mensen die het nodige inpakken en vertrekken. De echte avonturiers bedoel ik dan. Niet dat ik dan direct de neiging krijg om ook de wereld over te vliegen, maar het laat mij iets vaker de schouders ophalen. En heel misschien inspireert het mij ook tot een reisje iets verder dan Frankrijk? Italië misschien?

https://www.gezinopreis.nl/smoesjes-reizen-met-kinderen/