(Thuis) Vakantie

Zes weken lang doen wat je wilt. Eindeloos opblijven, uitslapen, gamen en dagen in je pyjama rondbanjeren. Zwemmen, ijsjes eten en een dagje op stap. Samen spelletjes doen, samen vervelen. Helemaal niks moeten, eindelijk tijd om te doen wat je nog moest doen.

Valt het op dat ik uitkijk naar de vakantie?

De komende weken zal ik verschillende sites met jullie delen waar je leuke vakantie-activiteiten kan vinden. Of ik de hele vakantie vol ga plannen? Zeker niet! Want hoewel het leuk is allerlei activiteiten te ondernemen als gezin, kan ik ook heel erg genieten van thuis zijn. Hoe leuk uitjes ook zijn er komt altijd ‘geregel’ bij kijken.

Wel op stap met je gezin? Ik neem vooraf tien minuten om te checken of ik alles bij mij heb en bedenk mij dan altijd de volgende dingen:

“we hebben vakantie, het maakt niet uit hoe laat we er zijn en hoe laat we terug gaan”

“we kunnen altijd ergens stoppen om te kopen wat we vergeten zijn”

“als we het zat zijn lassen we een pauze in of gaan we terug”

Waarom ik mij dit bedenk? Het gevoel dat ik van alles moet regelen verdwijnt (voor een deel ;-)) en ik ga relaxter op pad.

Een hele fijne vakantie gewenst!