Verandering

Sinds september ga ik volledig voor ‘Gezin en Ik’. Een keuze die enige tijd op zich heeft laten wachten, omdat er in de tussentijd grote veranderingen al op stapel stonden.

In tien jaar tijd zijn wij onze (schoon)moeder verloren, ben ik afgestudeerd, getrouwd, onze eerste is geboren, verandering van baan bij beiden, een klushuis aangekocht, verhuist, geboorte van de tweede, verandering van baan bij beiden en de derde werd geboren. En dat alles naast alle ‘gewone’ akkefietjes van gezin, familie, vrienden en hobby’s. Kortom: niet echt tijd om je eigen plan te trekken!

Door de keuze mijn eigen bedrijf eens de tijd te geven die ik het wil geven komt er een opgekropte energie vrij waar ik verbaasd over ben. Een lading ideeën overvalt me iedere dag als een lawine en – heel eerlijk- ik word daar zo blij van! Het enthousiasme en de energie die ik van mijzelf ken lijken hun weg weer terug te vinden naar mij.

Ik denk dat ik met deze keuze een leukere begeleider, trainer, coach, moeder, echtgenoot ben geworden en ik ben trots dat ik die keuze heb durven maken. Ze zeggen altijd dat je moet doen wat je hart je ingeeft. Als geen ander weet ik hoe moeilijk kiezen voor je gevoel is als je weinig zekerheden hebt. Doe vooral wat je denkt dat goed is. Maar mocht je de mogelijkheid hebben om je hart te volgen: ik hoop dat het je brengt wat het mij tot nu toe heeft gebracht!