Aan alle juffen en meesters

Klein Mens is er ook voor in de klas! Ik kom graag op bezoek om het boek voor te lezen en een uur (of meerdere uren) te vullen met informatie en creatieve lessen over aandacht, bewustzijn en mindfulness.

Klein Mens in de onderbouw: op een speelse manier ontdekken we ons lijf en onze emoties. Hoe bewegen we bij verschillende emoties? Waar zitten ze verstopt in ons lichaam? Wat gebeurt er als emoties zwak zijn of juist heel sterk? Interactieve lessen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar (groep 1, 2 en 3).

Klein Mens in de middenbouw: door middel van werkbladen, creatieve oefeningen en spelvormen ontdekken we onszelf en manieren om te concentreren, te voelen en bewust te worden van het eigen lichaam. Kijken op een andere manier naar eigenlijk hele gewone dingen, zoals gedachten en emoties. Interactieve lessen voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar.

Klein Mens ook in de bovenbouw? Zeker weten! Creatieve lessen, waarbij de kinderen aan de slag gaan met thema’s als concentratie, hindernissen bij concentratie en ankers. Misschien ziet Klein Mens er wat simpel uit: de thema’s die we aanstippen zullen de kinderen zeker aan het denken zetten.

Meer informatie op de website of neem contact op (mail naar info@gezinenik.nl)

En wanneer kinderen het boek gekocht hebben zal ik er zeker een boodschap in zetten 😉