Win actie!

Thema voor Gezin en Ik mag dit jaar wel zelfvertrouwen genoemd worden. Niet alleen voor mijn cliënten staat dit centraal, maar ook voor mijzelf heeft zelfvertrouwen een grote rol gespeeld: de keuze maken verder te gaan met de groei van mijn eigen bedrijf, een opleiding starten, horen van anderen dat je ze kan helpen en dat dan vervolgens geloven. Geloof mij: ik heb enorm veel geleerd en vooral over mijn eigen mindset!

Aan de basis van zelfvertrouwen liggen onder andere de gedachten die je hebt bij jezelf. Uiteraard is dat ook waaruit Klein Mens is ontstaan een aantal jaar geleden: gedachten die je kunnen dwars zitten om verder te gaan. De afgelopen tijd heb ik mij verdiept in spellen die ik met cliënten kan spelen bij heel verschillende situaties. Vaak maak ik gebruik van bordspellen die iedereen wel kent, maar dit ‘verdiepende’ spel zet ik graag in de spotlight: het RET-kwartet!

Wil je aan de slag met gedachten van jezelf en van je kinderen (in de begeleiding en in de klas): dan is dit jouw kans om een interessant spel te winnen. Deze superleuke kaartenset geef ik weg! Dus ben je ouder, begeleider, juf of meester, loop dan de volgende vier stappen door:

  • Tag drie vrienden onder dit bericht
  • Like de pagina van Gezin en Ik op facebook en/of instagram
  • Deel de pagina van Gezin en Ik

28 Augustus ga ik de winnaar aanwijzen door middel van loting. En win je niet, dan is ‘Klein Mens is tevreden’ ook zeker een aanrader. Kijk op @kleinmensistevreden of boekscout.