Tools, deel 3

Als je de titel ‘Mijn gezin en ik’ tegen komt als je bedrijf ‘Gezin en Ik’ heet, raak je geïntrigeerd kan ik je uit eigen ervaring vertellen. Als dan ook nog blijkt dat dit een superleuke tool betreft die je kan inzetten bij intake-gesprekken en verandergesprekken binnen gezinnen (systemisch), dan krijg je mij vrij snel enthousiast.

Na het volgen van de nascholing kan ik nu dit spel inzetten bij gezinnen om de dynamiek binnen het gezin en gedrag van de gezinsleden te onderzoeken en te bespreken.

Omdat binnen gezinnen de leeftijden vaak een rol spelen bij het verloop van een gesprek is dit spel zo ingericht dat een therapeutisch gesprek interessant blijft voor groot en klein. Het spel daagt uit grenzen te onderzoeken en misschien wel verleggen en laat deelnemers kijken met een ander perspectief.

Wil jij dit wel eens uitproberen? Heb je vragen binnen je gezin? Neem gerust contact op en we spelen een ronde!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog