Blog: terug met nieuwe energie

Daar ging ik. Een week weg van huis en haard. Letterlijk, want verwarming, warm water, elektra, op een LCKV kamp is dat er niet. Hoewel we tegenwoordig wel accu’s en zonnepanelen inzetten om stroom te hebben voor de -nu onmisbare- telefoons. De kinderen zwaaiden mij uit om mij een week later weer op te halen. Daar kregen zij een oververmoeide, maar heel blije moeder voor terug!

Deze afgelopen vier weken hebben ik en mijn gezin samen genoten van elkaar. De week die daaraan vooraf ging mocht ik even mijn eigen feestje vieren samen met nog pak-em-beet 55 anderen. We hebben een topweek gehad. Ik weet zeker dat alle positieve energie afstraalt op de daaropvolgende periode.

Wat is het toch belangrijk om af en toe een uitstapje te maken voor jezelf. Om te doen wat alleen jij leuk vind (en in mijn geval dan ook die 55 anderen 😉). Wat kan je batterij dan overvloeien van energie. En dat zonder accu’s en zonnepanelen!

Ik heb een topvakantie gehad en ben opgeladen voor het komend schooljaar, waarin ik weer heel veel leuke dingen mag gaan doen. Nieuwe avonturen met mijn collegae op school, nieuwe opdrachten waar ik mij in vast mag bijten en twee nieuwe trainingen die gaan starten. Knallen maar!

Ook interesse in een traject voor jouw kind/gezin? Neem contact op via info@gezinenik.nl of bel!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog