Hulp mag je vragen

selective focus photography of child s hand
Photo by Juan Pablo Serrano Arenas on Pexels.com

Dat opvoeden geen ‘kattenpis’ is, dat kan je wel zien aan alle informatieve pagina’s, blogs en forums. Het mag dan ook zeker gezegd, dat wanneer je geen idee meer hebt wat je zou kunnen doen, je hulp mag vragen.

Niet iedereen kan bij familie en vrienden terecht. Ook dan zijn er instanties die je kunnen helpen. Het CJG is daar één van, maar ook humanitas kan (met behulp van vrijwilligers) vaak net dat steuntje in de rug geven dat jij zo hard nodig hebt.

https://www.humanitas.nl/themas/opvoeden/

Ook Gezin en Ik heeft op woensdagavond de mogelijkheid om telefonisch contact te hebben. Heb jij een hulpvraag of wil je gewoon even je (opvoed-)verhaal kwijt? Bel op woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 naar 06-47686557.