Welkom

Omdat ik in deze nieuwe regio mijn bedrijf opnieuw zal moeten opstarten werk ik op dit moment twee banen: Gezin en Ik èn bij mijn nieuwe werkgever.

Wat een warm welkom heb ik gehad in mijn nieuwe team. Het zijn heftige weken geweest, maar zolangzamerhand zit de nieuwe routine erin en zijn ook de kinderen op school gewend aan mij en mijn eigenaardigheden.

Wat ik niet had verwacht is een extra welkom vanuit de overkoepelende organisatie. Een ontzettende lieve attentie viel op de deurmat!

Dit doet maar weer voelen hoe belangrijk het is om je gewenst te voelen, om welkom te zijn. Deze attentie geeft mij zowel binnen de school, maar ook voor Gezin en Ik, weer perspectief om ALTIJD de relatie voorop te zetten.

Jij bent ook welkom bij Gezin en Ik. Let’s go!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog