Workshops

Een man loopt door het bos en ziet een houthakker, die zich helemaal in het zweet heeft gewerkt om een boom om te zagen. De man vraagt aan de houthakker wat hij aan het doen is. “Ik moet deze boom voor vanavond omzagen!”, antwoord de houthakker. De man zegt: “Maar die zaag is helemaal bot! Neem even pauze om hem aan te scherpen, dan ben je sneller klaar.” “Nee”, antwoord de houthakker “Ik heb geen tijd om hem aan te scherpen: die boom moet vandaag nog om!” Stephen Covey

assorted item lot
Photo by Clem Onojeghuo on Pexels.com

Voor professionals heeft Gezin en Ik een aantal workshops ontwikkeld, welke te vinden zijn op Diensten – Gezin en Ik. Workshops duren gemiddeld twee uur en kunnen op aanvraag worden ingevuld. Onderwerpen zijn bespreekbaar, maar zijn altijd gericht op hersenontwikkeling, gedrag, executieve functies, sociale en emotionele ontwikkeling of didactiek.

Interesse in een workshop op maat? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! Ik help graag mee aan een scherpe zaag 😉