Kindermiddagen

Voor de zomervakantie is er in juni nog één reeks kindermiddagen. Dit zijn drie middagen op woensdag (van 12.45 tot 13.45), waarin maximaal zes kinderen allerlei activiteiten ondernemen die te maken hebben met zelfvertrouwen.

In deze drie lessen, die vol zitten met psycho-educatie staan ‘wat is zelfvertrouwen’, gevoelens, talenten, gedachten, spelletjes en knutselen centraal. De spellen en gesprekken zijn gericht kinderen bewust te maken van de eigen gevoelens, talenten en gedachten, waarna deze op een laagdrempelige manier verwerkt worden in een schilderij/aandenken voor thuis.

NB: De kindermiddagen volgen een vaste opbouw. Het is voor kinderen een zetje in de richting van het ontdekken van de persoonlijkheid. Problemen in het gedrag zullen met deze middagen mogelijk kunnen worden aangestipt, maar er wordt niet dieper op ingegaan.