Verkort traject Bikkeltrainingen!

Binnenkort start Gezin en Ik met het eerste trajecten van 6 bijeenkomsten van de bikkeltjes met lef training voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.

Ben je nu gewend dat de training uit 9 bijeenkomsten bestaat, binnenkort starten we met de vernieuwde opzet van de bikkeltrainingen met 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. Deze vernieuwde opzet heeft te maken met veranderingen die binnen Bikkels.nl zijn doorgevoerd. Een nieuwe frisse start.

Gezin en Ik biedt hierin wel keuze vrijheid aan. Aangezien de bikkeltrainingen ook in een individueel traject gegeven kunnen worden kijk ik per cliënt hoe ik de training passend kan maken. Voor jonge kinderen is het vaak te adviseren een wat langer traject te lopen, zodat er kortere bijeenkomsten zijn, maar wel meer ruimte voor herhaling. Voor de zes-en zeven jarigen kan dit veel herhalen als ‘saai’ worden ervaren, dus zou een korter traject hier weer goed kunnen passen.

Wat wel zo is: de ingeplande groepstrainingen gaan zeker volgens het nieuwe format lopen! Ook de planning is dus aangepast aan deze wijziging. Download de nieuwe planning en bekijk de data voor de training en intakegesprekken.

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog