Ouder met psychische problemen

In heel veel gevallen is er informatie te vinden hoe om te gaan met de diversiteit aan problemen waar je als ouder tegen aan kan lopen. Als je als ouder zelf psychische problemen hebt of verslaafd bent zijn de ‘reguliere’ websites niet een vanzelfsprekende hulpbron.

https://www.trimbos.nl/actueel/nieuws/bericht/nieuwe-informatieboekjes-helpen-kinderen-van-ouders-met-psychische-of-verslavingsproblemen-en-hun-ouders?fbclid=IwAR127RkbBp-f34nKe58p1-rf8emthoBbVXaCmvFFt5HsoPDbdzXjkM4dmCU

De informatieboekjes van het trimbos instituut kunnen mogelijk helpen bij het vertellen over jouw psychische problematiek. Maar uiteraard kan je ook altijd aankloppen bij instanties als het CJG! Deel vooral je zorgen als je als ouder er zelf niet uitkomt en blijf er niet alleen mee lopen.