Gezocht: jongeren tussen de 13 en 18 jaar

En daar is ze weer… met een zoektocht naar jongeren dit keer!

Voor mijn laatste opdracht van de opleiding moet ik een presentatie doen over sexting en vervolgens een focusgroepinterview houden met de jongeren. In tijden van Corona niet de meest makkelijke opdracht als je ook de doelgroep van ‘jongeren’ niet zomaar uit je portfolio tovert.

Dus:

  • Ben je of ken je iemand tussen de 13 en 18 jaar?
  • Ben je bereid een informatiefilmpje van 4 minuten over sexting te kijken?
  • Wil je daarna een enquête invullen (max. 5 minuten)

Dan ben jij mijn man/vrouw!

Ook zoek ik nog deelnemers (min. 4- max. 10) voor mijn focusgroepinterview (op 17 maart, 19.30-20.30, google meet). Wil je (ook) hieraan meedoen en een aantal vragen over sexting beantwoorden, stuur dan een e-mail naar info@gezinenik.nl of een berichtje op facebook/insta: dan neem ik contact met je op en vertel hoe het verder werkt.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Benieuwd? Check het filmpje?