WIN MIJN BOEK!

Eind deze week komt mijn boek uit! Supertrots ben ik, dat zeker. En nog leuker zou ik het natuurlijk vinden als jullie er iets aan zouden hebben!

Thema in het boek is het omgaan met piekergedachten: als je veel gedachten in je hoofd hebt en ze niet weg krijgt of juist een heel druk hoofd hebt vol met gedachtenstromen. Klein Mens, de hoofdpersoon, die weet daar sinds kort wel wat op.

Diegene die de beste, mooiste, leukste of grappigste reden heeft mijn boek te willen winnen, mijn facebookpagina liket èn het bericht deelt, krijgt een gratis exemplaar. Sluitingsdatum is donderdag 25 maart 2021 om 19.00 uur. Op vrijdag 26 maart wordt mijn boek uitgegeven en laat ik natuurlijk weten wie de winnaar is van deze prijsvraag èn komt de webwinkel online, dus kan je ook ‘gewoon’ bestellen.

DUS:

  1. Like mijn facebookpagina Gezin en Ik
  2. Geef je reden om het boek te winnen onder dit bericht
  3. Deel dit bericht in je tijdlijn