Workshops voor kinderdagverblijf

Sinds 2020 geef ik workshops voor kinderdagverblijven. Het doel van deze workshops is de kennis van de pedagogisch medewerkers opfrissen en aanvullen. Daarnaast is er iedere bijeenkomst ruimte om het eigen handelen en het pedagogisch beleid met de kennis van de training tegen het licht te houden. Want: wat heb je er aan als je kennis niet omzet in praktische handvatten voor de kinderen in jouw kinderdagverblijf?

Omdat ik graag zelf ook veel leer zoek ik drie kinderdagverblijven waar ik mijn workshops tegen gereduceerd tarief mag geven, zodat ik ze kan uitproberen en verbeteren. De eerste reacties zijn enthousiast, maar er is altijd ruimte om nog beter te worden!

Ben jij medewerker van een kinderdagverblijf of eigenaar van een kinderdagverblijf en zoek jij een nascholing? Laat dat dan weten! Op dit moment zijn er drie onderwerpen beschikbaar:

  • Ontwikkeling stimuleren
  • Spelontwikkeling (2 bijeenkomsten)
  • Conflicthantering

De eerste drie aanmeldingen betalen niet het reguliere bedrag van 500 euro per bijeenkomst (maximaal 10 personen, drie uur inclusief pauze), maar slechts 300 euro per bijeenkomst!

Neem contact op via info@gezinenik.nl of bel 06-47686557