Bikkeltraining gestart!

Lekker knutselen aan de bikkelpaspoorten

Wat een feestje was het vanochtend. De bikkeltraining die eigenlijk vorige week zou starten, startte als nog vanochtend! Het was heel fijn om bij elkaar te zijn en om elkaar te leren kennen. We hebben elkaars namen leren kennen, maar ook de namen van de volkjes die in Woestenhoek, Pieperplaats, Chillville en Bikkelbuurt wonen.

Ook met de spellen oefenden we allerlei vaardigheden. We bouwden bijvoorbeeld een treinbaan, waardoor we naar de verschillende dorpen konden reizen. En in ieder dorp veranderden we van onze superkracht! Dat is best moeilijk: op een treinbaan balanceren en superkrachten laten zien. Dat gaan we zeker nog vaker oefenen!

Ook hebben we lekker geknutseld aan ons bikkelpaspoort voor in het werkboek. Iedere bijeenkomst verzamelen we een nieuwe sticker op ons paspoort, totdat we alles weten van de bevolking van Bikkellandia.

Nieuwsgierig geworden of deze training ook wat is voor jouw kind? Neem contact op voor meer informatie. Bij voldoende inschrijvingen (en de geldende Corona-regels) start ik in maart 2022 een nieuwe groep.

een treinbaan door Bikkellandia