Deel 20 Lang geleden

Na een aantal jaar zoeken is het ons gelukt: een huis waar wij, hopelijk, al onze dromen waarheid kunnen laten worden! Daar tegenover staat dat het niet om de hoek is. We zullen verhuizen naar een andere regio ongeveer een uur van waar we nu wonen. Hoewel wij daar zelf niet tegenop kijken hebben wij natuurlijk drie medebewoners van ons huis die daar -zeker- anders tegenaan kijken. Hoe onze verhuizing verloopt deel ik in mijn blog. Je moet toch èrgens je verhaal kwijt 😉

pexels-photo-359989.jpeg
Photo by Aphiwat chuangchoem on Pexels.com

Tijdbeleving is iets heel anders dan de daadwerkelijke tijd die verstrijkt. Dat we daar allemaal last van hadden bleek maar weer toen we ons realiseerden dat we nog maar enkele maanden in ons huidige huis slapen. Eigenlijk gaat alles heel snel, ongeacht waarheen je verhuist. De aankoop, enkele maanden later de overdracht en (met een beetje geluk) daarna zo snel mogelijk de verhuizing.

We hebben het dan van een traject van enkele maanden, een stuk of vier gemiddeld, denk ik? En als ik zie hoe snel wij hier ons thuis voelden kan ik alleen maar zeggen dat we geluk hebben gehad. Zonder familie en vrienden in de buurt hebben wij hun steun in alles tóch mogen ervaren. Een cadeau van onschatbare waarde!

Daarnaast het warme bad waar de nieuwe buren voor hebben gezorgd mag ook niet onbenoemd blijven. Ondanks onze eigen inzet hebben we ook heel veel geluk gehad met de mensen om ons heen in de directe omgeving. En directe omgeving kan je dan letterlijk en figuurlijk opvatten.

De fantastische start geeft goede hoop voor de toekomst. En daar wil ik mijn beschrijving van de belevenissen mee afsluiten. Ik vond het fijn om de voorbereiding, de ups en downs en avonturen van mij af te schrijven. Nu is het tijd voor andere prioriteiten. Er moet behalve schrijven ook nog heel veel gebeuren!

Zin om een keertje te komen kijken? Gezin en Ik gaat verder in Wamel, dus je bent van harte welkom om contact op te nemen voor een afspraak. En een kopje koffie hoort daar misschien ook nog wel bij 😉Zo sluit het verleden contact in de toekomst zeker niet uit.

Ik ben benieuwd hoe jullie onze avonturen hebben ervaren, dus laat vooral je mening horen!