Cadeautje

Wat ben ik toch blij met mijn heerlijke ontvangstkamer. Natuurlijk zijn er na de verhuizing nog genoeg puntjes op de ‘i’ te zetten, maar de kamer zelf is een cadeautje:

  • Genoeg ruimte om alle materialen voor de begeleiding met kinderen op te bergen. En, serieus, dat is best een heleboel zoals je kan zien aan de enorme kast. Spellen, knutselmateriaal en de ‘gewone’ printspullen moeten ook allemaal netjes achter een deurtje. Hoewel… netjes… het ziet er in ieder geval netjes uit als de deurtjes dicht zijn 😉
  • Genoeg ruimte om samen met ouders een intakegesprek te voeren of met een kind te trainen.
  • Veel licht en ramen wat heerlijk ruimtelijk aanvoelt. Het is ‘gewoon’ maar een kamer in ons huis, maar toch voelt het als een ruimte waar je makkelijk een dansje in kan doen. Dat is serieus best handig met de trainingen, want ik heb nog wel eens woestelingen die ik begeleid… of piepers die even moeten rennen…

Een cadeautje dus. Dat zeker. Er is alleen één groot, nog niet opgelost probleem. De trap.

Met een verbouwing ideaal, maar als toegang tot een trainingsruimte voor kinderen erg gevaarlijk! Geen randje, geen brede treden… een nachtmerrie! Dus hoewel ik het boven goed voor elkaar heb is de wachtruimte beneden nog een eehhh ‘work in progress’.

Dus weet of ben jij iemand die een trap kan maken voor een leuk tarief of heb je tips dan ben jij mijn volgende cadeautje! Laat het mij weten via info@gezinenik.nl en misschien kan ik de volgende begeleiding wèl in de nieuwe praktijkruimte doen!