Goede voornemens

Mijn goede voornemen is om Gezin en Ik in Rivierenland op de kaart te zetten. Daarom ook mijn aller-eerste krantenadvertentie! In de Maas-en Waler staat deze advertentie de komende tijd nog te pronken. En nu dus ook hier even ‘in de spotlight’.

Wat zou ik het tof vinden om -net als in regio Leiden- het vertrouwen te krijgen mee te denken in jouw gezin. Opvoeden is niet altijd makkelijk of leuk en ik help graag om mee te denken in situaties waar jij even géén licht meer aan het einde van de tunnel ziet.

Vooralsnog kom ik bij de cliënten thuis, maar zoals eerder geschreven wordt er hard gewerkt aan een toegankelijke ontvangstruimte. Hopelijk daarover in de toekomst meer!

Interesse in een begeleider aan huis die met je meedenkt? Ik kijk uit naar de kennismaking! Deze is altijd gratis en vrijblijvend.

TOT IN 2024!