Voor ouders

(Pedagogische) Coaching

Of je nu vragen hebt bij het gedrag van je kinderen of jouw eigen gedrag en gedachten, Gezin en Ik biedt hulp en ondersteuning. In dit traject gaan we aan de slag aan de hand van jouw hulpvraag op zoek naar een passend antwoord voor jullie situatie. In de coaching bij kinderen maak ik gebruik van het EVO-model (Executieve Vaardigheden in het Onderwijs), ontwikkelt door Wegwijs Counseling en Coaching (zie link).

website EVO model

Gezinsbegeleiding

Soms loopt het niet lekker in een gezin en is het fijn als er ‘even’ iemand mee kijkt. Ook hiervoor kan je terecht bij Gezin en Ik. Ik kijk mee, analyseer en neem mijn bevindingen met je door. Afhankelijk van de hulpvraag en situatie gaan we een traject in met het hele gezin of individueel.

Workshops en ouderavonden

Op zoek naar een ‘algemene’ voorlichting? Gezin en Ik organiseert regelmatig spreekuren, workshops en ouderavonden. Afhankelijk van de avond en locatie zijn hier kosten aan verbonden.

Weerbaarheidstraining

De weerbaarheidstraining ‘Bikkeltjes met lef’ is voor kinderen van vier tot en met zeven jaar. In deze training leren kinderen over sociale situaties, hoe om te gaan met emoties en gedachten en, niet onbelangrijk, andere kinderen en volwassenen. Als gecertificeerd bikkeltrainer begeleid ik ouders op afstand. Geef zelf de bikkeltraining met mijn begeleiding! Online of offline: dat kan!