Bikkeltjestraining start weer!

young game match kids
Photo by Breakingpic on Pexels.com

Wat een gaaf nieuws! 12 Maart start ik weer een nieuw avontuur met een groepje kinderen in de leeftijd van vier tot en met zeven jaar. We gaan Bikkellandia ontdekken! Maar dat natuurlijk niet alleen: onderweg ontdekken we ook heel veel over onszelf, over hoe wij reageren en hoe anderen dat doen. Dat iedereen anders is en dat dat heel leuk, grappig en gezellig kan zijn. En hoe je kan reageren als je het even niet zo leuk, grappig en gezellig vindt.

Dat doen we door verhalen uit ons eigen bikkelboek en vooral heel, heel, heel veel spelletjes en opdrachten. LETS GO!

Ook geïnteresseerd in een training? Neem contact op! Ik kan je dan op de hoogte houden van alle nieuwe plannen van Gezin en Ik, waaronder ook de nieuwe planning voor de trainingen.

Mail naar: info@gezinenik.nl of bel!