Intakegesprekken

De eerste intakegesprekken staan al gepland voor de reeks bikkeltrainingen in november. Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou en jouw gezin kan betekenen: plan dan een intakegesprek in.

  • Voor de bikkeltrainingen is de laatste mogelijkheid voor een gesprek op 1 november (tussen 9.00 en 16.30). Ik kan dan nog tijdig voorbereiden voor de eerste bijeenkomst.
  • Ben je benieuwd naar andere diensten, zoals de workshops voor pedagogisch medewerkers, kind-en gezinsbegeleiding of ambulante begeleiding (eventueel d.m.v. PGB) dan kan je ook na 1 november een afspraak maken.

Een intake duurt ongeveer 30 minuten. Daarna ontvang je een plan van aanpak, inschatting van de kosten en de benodigde formulieren ter ondertekening (behandelovereenkomst en eventueel minderjarigentoestemmingsformulier). Bij betaling en ondertekening kunnen we starten met jouw traject!