Koffieochtend

Tijd om kennis te maken!

Gezin en Ik organiseert vanaf april drie keer een koffieochtend om vrijblijvend kennis te maken. Op donderdag 6 april, woensdag 3 mei en vrijdag 9 juni ben je van 9.00 uur tot 10.00 uur van harte welkom! Ben je benieuwd wat Gezin en Ik voor jou en jouw gezin kan betekenen: meld je dan gerust aan!

Onder het genot van een kopje koffie of thee kan ik je meer vertellen over wat ik doe. Je kunt de materialen bekijken die ik gebruik en ik kan je vertellen hoe ik de trajecten start.

Omdat ik uitga van een persoonlijk plan kunnen we die helaas niet op de koffieochtend uitwerken, maar ook het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Ook broertjes en zusjes die nog niet naar school gaan zijn welkom.

Meld je aan via info@gezinenik.nl of 0647686557

Ken jij iemand die misschien interesse heeft? Stuur onderstaande flyer dan door. Alvast bedankt!