Leiderdorp, laat je zien!

Een lege tekeningenmap!

Ik mag exposeren. Wat gaaf, iets wat ik nooit had verwacht is toch uitgekomen. Het is superleuk om tekeningen uit te kiezen en ik vind het heel spannend wat iedereen er van vind. Ik als kleine knutselaar uit Leiderdorp mag gewoon tussen enorme doeken staan. Dan voel je je zeker een Klein Mens, maar extreem tevreden 😉

14 mei 2022 Originelen uit het boek ‘Klein Mens is tevreden’ bij Art House Holland Zijldijk 36 Leiderdorp.

Tekst Insta/Facebook: In verband met het cultuurproject #leiderdorp#laatjezien#laatjehoren mag ik (een aantal van) mijn platen exposeren, wat een eer!!Bedankt @cultuurcoach-leiderdorp #cultuurcoach voor het ‘koppelen’ en organiseren, bedankt Art House Holland voor het welkom op jullie leuke stek, midden in de polder!Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden! Foto’s zijn welkom ❤#exposeren#expositie#mijneersteexpositie#KleinMens#KleinMensistevreden#originelen#origineel#zijldijk#zijldijkleiderdorp#uitje#uitstapje#oppad#cultuur#natuur#enhetwordtlekkerweer